DOORBRAAK VIP Experience

Je staat een tijdje stil en bent toe aan verandering?
Je wilt vooruit maar je kunt net niet bij de ‘hoe’ komen?
Je bent druk maar toch blijft gewenst resultaat uit?
Je wilt graag met mij werken maar een volledig programma is nog buiten budget?

Dan is deze Doorbraak experience voor jou, ondernemer en executive, vooral als je een snelle denker bent en weet dat je in actie komt zodra je duidelijk hebt wat je te doen staat. 

Hoe zit deze VIP experience er uit?

Na aanmelding begint jouw experience met een mailtje waarin staat vermeld dat we contact met je opnemen om samen een geschikte datum in te plannen voor onze online kick-off en de 2,5-urige live ontmoeting in Lochem.

Voorafgaand aan de kick-off ontvang je opdrachten, vragen om te beantwoorden die Elsbeth een idee geven van jouw wensen en vraagstukken. Tijdens de 1-urige online kick-off stellen we vast wat de focus in onze live sessie zal zijn. Je kunt erop vertrouwen dat dit altijd duidelijk wordt.

Gedurende 2,5 uur ga je met Elsbeth live aan de slag op een mooie locatie in Lochem. 

Aan het eind van deze sessie:
– heb je helder wat je te doen staat in de vorm van een actieplan;
– weet je hoe belemmerende overtuigingen niet langer in de weg staan;
– snap je hoe mind werkt en hoe je deze kennis toepast in jouw business;
– zie je een schat aan nieuwe mogelijkheden

Zo’n 1,5 week na de sessie heb je een 30 minuten coach/mentorgesprek met Elsbeth om je scherp te houden op de acties, mogelijke vragen te beantwoorden of losse eindjes vast te maken.

“Heerlijk! Ik heb helemaal mijn doel duidelijk, weer een scherpe visie op wat mij te doen staat en heb meteen zin om aan de slag te gaan. Deze doorbraak is precies wat ik nodig had. – Laura” 

Gun jezelf de tijd om aan je bedrijf te werken.
Gun jezelf de investering om sneller voorwaarts te komen, weer aan te haken bij jouw ‘weten’ en hartsverlangen en de volgende stap in jouw business te verwelkomen.

In deze VIP experience combineren we praktische tools met intrinsieke diepgang; kijken we op een holistische manier naar jouw onderneming en ondernemerskills.

Wil je eerst weten of deze VIP experience geschikt is voor jouw wensen, mail dan naar info@thepinkwalnut.com. Ben je er klaar voor!? Dan klik je hieronder om jouw experience te beginnen. 

Doel:

Je hebt een duidelijk plan liggen voor de komende drie maanden.

Je neemt de tijd om van een afstand naar je business te kijken waardoor je impasses doorbreekt.

Je ziet dingen die je voorheen niet zag wat nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

Jouw Coach & Mentor

Elsbeth van Lienden

Met haar jarenlange ervaring weet ze je te raken, te inspireren en in gang te zetten. Alles wat Elsbeth jou leert, past ze zelf succesvol toe in haar eigen leven en bedrijf The Pink Walnut.

Ze staat bekend om haar directe, vriendelijke aanpak, haar expertise van de werking van de mind, het ontrafelen van onzichtbare overtuigingen en het laten zien van nieuwe mogelijkheden.