SALES FROM WITHIN

Brengt Jou & Het Resultaat In Beweging

leer sales leuk vinden, het kan echt!

Wat maakt meer sales voor jou mogelijk?

Sales lastig vinden is ondoenlijk als ondernemer. Je probeert er van weg te blijven, andere oplossingen te vinden, maar bottom line MOET je sales leuk gaan vinden als een van de meest belangrijke skills in ondernemerschap. En je weet dit eigenlijk ook wel!

Sales From Within biedt je deze kans omdat het je een proces aanreikt dat je invult zoals dat bij jou past. Authentiek en integer verkopen dus! De HOE én wie jij moet ZIJN maken dit een unieke ervaring.

 

Van Binnenuit

Een logische verbinding tussen jou en jouw gesprekspartner. 

Dit 7 weken durende programma is opgebouwd rondom vier kernwaarden:

  • Sales in relatie tot jouw doel
  • De juiste mindset omarmen
  • Praktische inhoud en voorbeelden
  • Verkopen vanuit verbinding en zijn

ervaringsdeskundige begeleiding

Sell like a natural!

Een boeiend doel

letterlijke voorbeelden

4 logische stappen

je denken veranderen

een goede geld relatie

in actie, doen!!

jouw zijn telt

universele wetten

vanuit vertrouwen 

het programma

Dit is voor jou als…

… je er zeker bent dat jouw dienst of product goed is en je weet dat opdrachtnemers of klanten tevreden zijn over de samenwerking met jou (omdat ze je dit vertellen).

… je tijd vrij gaat maken om daadwerkelijk het geleerde toe te passen gedurende de 7 weken want alleen door ander gedrag zal resultaat veranderen.

… je wilt leren hoe je makkelijk jouw 1-op-1 of groepsprogramma verkoopt door middel van een gesprek (dus geen online business!) en hierdoor voor altijd in staat bent inkomen te genereren wanneer jij dat wilt!

 

7 live calls

Elke week een live call van 60-75 minuten olv Elsbeth van Lienden

privé groep

Toegang tot de privé groep voor interactie, accountability & vragen

opdrachten

Wekelijkse opdrachten die je laten ervaren hoe sales leuk is

vraag & antwoord

Toegang tot privé WhatsApp voor spoed vragen!

“Zoals jij het zegt, klinkt het zo natuurlijk, vanzelfsprekend en makkelijk!” Ja dat klopt EN dat was niet altijd zo. Dat vergt doen! Ik zie mezelf nog zitten met alle papieren om me heen, want WAT MOET IK ZEGGEN??!!

Ik help je heel graag jouw angst voor sales te doorbreken. Dus je krijgt de woorden, de mindset en door te doen gaan we bijsturen, bijschaven, het proces zodat ook jij natuurlijk en met plezier verkoopgesprekken leert voeren. Ons mantra: Sales is leuk en makkelijk!

Wil je meedoen? De investering is 675,- Euro ex BTW en die verdien je zo weer terug, blijvend! 

Als dit resoneert, meld je nu aan! Stop met uitstellen, ik weet het in je hoofd gaan de alarmbellen af, begin je te twijfelen, denk je ja maar gaat dit dan wel werken…. daarom heb ik de investering ECHT super laag gehouden voor deze LIVE training want ik wil zo graag zien dat je door je barrières gaat breken! Hoe zou het zijn als je sales makkelijk vindt. Wat maakt dat mogelijk voor jou EN je toekomstige klanten!!! What would you do if it is not about you?

Tot snel! In liefde, Elsbeth