SALES FROM WITHIN

3e editie

verbeter jouw sales skills

Wat maakt meer sales voor jou mogelijk?

Verkopen lastig vinden is ondoenlijk als ondernemer óf als een medewerker op ziet tegen contacten met (potentiële) klanten of zichtbaar zijn. Je probeert er van weg te blijven, andere oplossingen te vinden, maar bottom line MOET je verkopen leuk gaan vinden als een van de meest belangrijke skills in ondernemerschap of jouw werkgever het meeste uit jezelf te geven. Ik vermoed dat je het (misschien al zuchtend) met me eens bent :-). 

Sales From Within biedt je de kennis om verkopen op een natuurlijke manier leuk te gaan vinden. Je krijgt een proces aangereikt dat je invult zoals dat bij jou past. Authentiek en integer verkopen dus! De HOE in combi met wie jij moet ZIJN, maken dit traject tot een unieke ervaring.

 

N.a.v. een positieve comment van een winkelier op mijn Instagram story heb ik haar een p.m. gestuurd dat ik denk dat de kerstitems ook voor haar winkel heel leuk zijn. En of ik ze binnenkort vrijblijvend mag komen laten zien. En ze zei JA! 🙂Ik heb echt heel veel aan alle eyeopeners en de persoonlijke feedback. Ik ben super blij met de hele training en jouw manier van het brengen.

Noor Wentholt

Eigenaresse Ignoor, www.ignoor.com

En ja hoor, daar was ie dan!!!
Het telefoontje dat de offertes zijn goedgekeurd.
En ik maar denken dat ik niet kan verkopen😁.
Het was een beetje ongemakkelijk en het gevoel om in het diepe gegooid te worden was niet echt comfortabel. Uiteindelijk toch doorgezet met een mooi resultaat. Nu door met de volgende uitdaging!

Hans van Ewijk

ProductSpecialist, TS Group Holland

Van Binnenuit

Een logische verbinding tussen jou en jouw gesprekspartner. 

Dit 9 weken durende live programma is opgebouwd rondom vier kernwaarden:

  • Sales in relatie tot jouw doel
  • De juiste mindset omarmen
  • Praktische inhoud en voorbeelden: de HOE
  • Verkopen vanuit verbinding

En deze kernwaarden vind je terug in de vier fasen die we gaan bespreken: Verbinden, Uitnodigen, Verkoopgesprek, Verkoop & Bezwaren.

Dit programma is voor alle zelfstandig ondernemers en sales-medewerkers geschikt, of je nu kunst, machines, coaching, tassen, websites, IT of koekjes verkoopt, you name it. Belangrijk is dat je wilt leren hoe jij zelf het beste het vier stappen proces inricht. 

ervaringsdeskundige begeleiding

Sell like a natural!

Iedereen kan je vertellen over sales scripts, het internet staat er vol mee! Waar het om draait is: wie moet jij zijn om nu wél te kunnen verkopen!! Dat is de kern van jouw sales probleem aanpakken! Leer anders te denken en Ben vanaf nu altijd in staat te verkopen. Wat een vrij gevoel geeft dat!!

 

zo haal je er het meeste uit

Dit is voor jou als…

… je er zeker bent dat jouw dienst of product goed is en je weet dat opdrachtnemers of klanten tevreden zijn over de samenwerking met jou (omdat ze je dit vertellen).

… je tijd inplant om daadwerkelijk het geleerde toe te passen gedurende de in totaal 9 weken want alleen door ander gedrag zal resultaat veranderen.

… je wilt leren hoe je jouw product of dienst verkoopt zonder de focus op online maar vanuit de verbinding en het contact met de kopers zelf. 

 

7 live calls

Verspreid over 9 weken live calls van 60-75 minuten olv Elsbeth van Lienden. 

privé groep

Toegang tot de privé LinkedIN groep voor interactie, accountability & vragen

opdrachten

Zonder actie geen verandering. Zo ga je ervaren hoe sales leuk wordt! 

vraag & antwoord

Gedurende het programma WhatsApp sparren 1-op-1 met Elsbeth voor spoed vragen

Yesss, zometeen weer een Zoom meeting voor Sales from Within, zoooo zin in. Ja ik leer er zo ontzettend veel! Er gaat een wereld voor mij open, vooral innerlijk! Ik ben blij dat ik Elsbeth van Pink Walnut hier heb getroffen, de klik is er, het moest gewoon zo zijn. Het voelde zo goed dat ik dacht, why not? En ik heb er nog geen 1 moment spijt van gehad!

Ik wist nooit hoe je het e.e.a. moest aanpakken, want hoe verkoop je nu je product? Stap je zomaar op iemand af? Ben je zichtbaar en durf je uberhaupt zichtbaar te zijn? Deze vraag moest ik mijzelf gaan stellen ik vond het maar eng. Mijn werk voelde als een deel van mij en diep in mijn hart durfde ik niet. Stel je voor dat ze het niet mooi zouden vinden, ik wilde mij niet “opdringen”, en vooral ben ik wel goed genoeg? En ik tekende notabene konijnen….zo dacht ik. Er zijn immers anderen die veel mooier en beter kunnen tekenen en schilderen. Ik ben toch iemand die liever niet te veel op wilde vallen. 🤔 Dat was zo…was! 

Roos Mulder

Eigenaresse Design By Roosje Rosalie, www.roosjerosalie.com

“Zoals jij het zegt, klinkt het zo natuurlijk, vanzelfsprekend en makkelijk!” Ja dat klopt EN dat was niet altijd zo. Dat vergt doen en bijschaven! Ik zie mezelf nog zitten met alle papieren om me heen, want WAT MOET IK ZEGGEN??!!

Ik help je heel graag jouw angst voor sales te doorbreken. Dus je krijgt het hele proces in stappen uitgelegd, de woorden, de mindset en door te doen gaan we het proces dat het beste bij jou past bijsturen, bijschaven en verbeteren. Hierdoor leer jij met plezier verkoopgesprekken voeren EN zie je meer mogelijkheden om te verkopen. Het motto: Sales is leuk en makkelijk!

Op donderdag 1 september 2022 start de 3e editie om 12.30 uur! De data van de overige LIVE calls zijn:
vrijdag 9/9 09.00 uur, donderdag 15/9 12.00 uur, donderdag 29/9 12.30 uur, vrijdag 7 oktober 09.00 uur, donderdag 20 oktober 12.30 uur en vrijdag 4 november om 09.00 uur.

Ben je een keer verhinderd? Geen probleem, je hebt tot een half jaar na 4 november toegang tot alle informatie in jouw persoonlijke leeromgeving in The Pink Walnut Academy.

Doe mee! De investering is 777,- Euro ex BTW en die verdien je zo weer terug, keer op keer trouwens want als je eenmaal weet hoe het moet, ben je niet meer te stoppen. Je mag ook in twee termijnen van 390,- Euro ex BTW betalen. Heeft dit jouw voorkeur, stuur dan een mail naar info@thepinkwalnut.com.

Zien we elkaar aan het begin van de laatste maanden van 2022?

Tot snel! In liefde, Elsbeth

I am grateful to have been a part of sales from within and found it very helpful. I’ll keep implementing what I learned. Thank you.

Paula Taylor

Owner Prosperity Paula Coaching

Net terwijl ik stond te schilderen naar ‘sales from…..’ geluisterd. Fijn om de ervaring en vragen van andere te horen. Weer leerzaam!

Andrea Janssen

Eigenaresse Atelier Andrea, www.atelierandrea.nl

I had come to view it as service and I was looking forward to understanding how to be more effective at it. Now I Love it! Thanks!

Asipita Iroko

Owner Magnifii